Op zoek naar unieke items voor jouw baby en babykamer?

Geplaatst op

Ben jij echt op zoek naar de meest unieke producten voor jouw baby en babykamer? Wil je gewoon echt iets bijzonders? Houdt je van een stukje nostalgie en met name eyecatchers? Kijk dan vooral eens bij het Nederlandse merk Mies & Co. Bij Mies & Co vind je uitgesproken kleuren, bijzondere en luxe materialen en schitterende prints. Daarnaast zijn vrijwel alle artikelen onderling perfect te combineren.

Gratis stockfoto met baby, baby'tje, babyjongen

Mies en Co is een heerlijk puur Hollands merk. Opgezet door Esther in de tijd dat ze zelf haar eerste kindje had gekregen, hierdoor wist zij als geen ander wat er nodig was om een baby en fijne lifestyle producten samen te combineren. Uniek design en zachtheid, dat zijn bijvoorbeeld 2 termen die niet altijd even goed samen gaan in de realiteit. Maar door goed te zoeken en verder te kijken naar materialen en kleuren realiseert zij perfectie voor jouw baby.

Warmte in de winter

Ook voor de koudere maanden is er goed nagedacht. Het allerbelangrijkste is natuurlijk; “je kindje warm houden”. De baby slaapzakken van Mies & Co zijn heel bijzonder, uiteraard zijn er fijne slaapzakken voor in de zomer. Maar voor de koudere tijd zijn de dikkere winterslaapzakken ook echt perfect. En dankzij de handige drukknoopjes bij de mouwen ook heel goed aan te passen naar de juiste maat. Zo doe je er wat langer mee.

Gratis stockfoto met baby, baby'tje, bomen

Voetenzakken, gestyled naar buiten!

De Mies en Co voetenzakken zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook nog eens heel mooi en lekker warm. Met handige uitsparingen, zodat je deze ook kunt gebruiken in bijvoorbeeld de maxi cosi. Ze hebben een aantrekkoordje om een heerlijk warm cocon rond het hoofdje van jouw kindje te vormen. Aan de buitenkant hebben ze zo’n prachtige print zoals we gewend zijn van Mies & Co. En aan de binnenkant helemaal gevoerd met heerlijke zachte teddy.

Handig voor naar buiten, maar ook wel eens lekker om binnen in weg te kruipen voor een dutje. Sweet Dreams..

Gerelateerde berichten

De Vroedvrouw en Belangrijke Zaken om te Regelen voor de Bevalling

De komst van een baby is een van de meest memorabele en levensveranderende gebeurtenissen in het leven van een vrouw. Voor een vlotte en goed...

Lees meer

Bereid je voor op je bevalling

Tijdens je zwangerschap is het genieten geblazen van het nieuwe leven in je buik, maar dat deze maanden ook ronduit hectisch kunnen zijn is ook een...

Lees meer

Over ons

Welkom op deze pagina over jonge ouders. Wat zijn dingen waar je de eerste tijd rekening mee moet houden? Wanneer krijg je weer wat tijd voor jezelf? Wat kost een kind de eerste 18 jaar? Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ zwanger-en-zo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden