5 veel behandelingen in de plastische chirurgie

Geplaatst op

Plastische chirurgie wordt steeds populairder en steeds toegankelijker. Het is minder een taboe en steeds meer mensen praten er openlijk over. Het is eigenlijk steeds normaler dat iemand ervoor kiest een ingreep te laten doen. Maar wat zijn nou eigenlijk de 5 meest gekozen behandelingen binnen de plastische chirurgie?

Ooglidcorrecties

Een veel gekozen behandeling is de ooglidcorrectie, hierbij wordt er huid rondom de ogen verwijderd. Er is vaak sprake van te veel huid waardoor de huid gaat hangen en dit geeft een vermoeide uitstraling. Mensen willen natuurlijk van deze uitstraling af en kunnen hierdoor met deze behandeling goed worden geholpen. Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat door de oogleden het gezichtsveld wordt beperkt, hier is een behandeling de ideale uitkomst.

Het vergroten van de borsten

Er zijn genoeg vrouwen die tegenwoordig onder het mes gaan voor een borstvergroting. Hierbij geven ze de borsten meer volume en verbeteren ze de verhouding. Zeker voor vrouwen die erg onzeker zijn over het formaat of vorm van hun borsten is dit een behandeling die hun een stuk zekerder in hun schoenen zet.

Neuscorrectie

Het komt waarschijnlijk vaker voor dan je denkt: mensen die onzeker zijn over hun neus. Dit kan komen door de vorm of grote ervan, deze mensen kiezen er dan voor met een cosmetische behandeling hun neus te laten veranderen naar een vorm die bij hun past. Maar niet alleen onzekerheid is een rol bij neuscorrecties, ook door verschillende medische redenen kan een neuscorrectie worden overwogen.

Facelift

Waarschijnlijk de meest bekende behandeling binnen de plastische chirurgie: de facelift. Hierbij worden rimpels en plooien strakker getrokken, zodat er een jongere uitstraling ontstaat. Tijdens een behandeling wordt het spier- en bindweefsel strakker getrokken en het overtollige weefsel wordt verwijderd. Hierdoor gaat je gezicht er weer stralender uitzien.

De buikwandcorrectie

De buikwandcorrectie is de laatste in deze top 5. De buikwand kan hierbij weer strakker gemaakt worden, dit kan bijvoorbeeld een goede optie zijn na je zwangerschap of bij veroudering. Wil je zelf meer ontdekken over deze behandelingen, dan raden wij je aan bij een ervaren specialist informatie in te winnen over de plastische chirurgie.

Gerelateerde berichten

Wat doet een verloskundige?

Zwangerschap is een gewone en gezonde gebeurtenis. Het komt vaak voor dat de bevalling thuis plaats vindt, een verloskundige begeleidt je hierbij,...

Lees meer

4 dingen die je moet weten voor je begint aan een lipvergroting

Niet iedereen is er een even grote fan van, maar toch zien we dat lipfillers hun intrede hebben gedaan in het dagelijks leven. Steeds meer mensen...

Lees meer

Over ons

Welkom op deze pagina over jonge ouders. Wat zijn dingen waar je de eerste tijd rekening mee moet houden? Wanneer krijg je weer wat tijd voor jezelf? Wat kost een kind de eerste 18 jaar? Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ zwanger-en-zo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden