Hoe krijg je een vitale en jonge uitstraling?

Geplaatst op

Het liefst zien we er allemaal jong uit en stiekem hoop je dat mensen je jonger inschatten dan dat je daadwerkelijk bent. Sommige mensen zien er van nature jonger uit dan dat ze zijn. Wil jij er graag iets jonger maar wel natuurlijk uitzien? Lees dan verder voor een paar handige tips voor een natuurlijke en jeugdige uitstraling.

Beweeg genoeg

Bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid of om af te vallen. Bewegen zorgt er ook voor dat je er beter uitziet en je beter in je vel zit. Ga enkele keren per week sporten en wandel regelmatig ’s avonds 20 tot 30 minuten.

Niet te veel make-up

Wanneer de eerste rimpels of pigmentvlekjes verschijnen ben je geneigd meteen naar make-up te grijpen en bijvoorbeeld een dikke laag foundation aan te brengen. Dit heeft juist een omgekeerd effect: te veel make-up zorgt ervoor dat je huid minder goed kan ‘ademen’. In plaats daarvan is het beter om zo min mogelijk make-up te gebruiken of om een cosmetische kliniek te bezoeken.

Stop met roken

Misschien overbodig om te zeggen: roken is slecht voor je gezondheid en een echte boosdoener op het gebied van huidveroudering. Door roken zal je huid steeds meer moeite hebben met ‘ademen’, wat resulteert in een minder frisse en heldere huid. Stoppen met roken is dus een van de beste dingen doe je kunt doen voor een gezonde en mooie huid.

Ochtend

Was en verzorg je je huid ’s avonds voor het slapengaan? Dat is niet voldoende. Tijdens het slapen komen er afvalstoffen vrij uit je huid die je huid ‘vervuilen’. Dit is ’s ochtends niet met water op te lossen, omdat water het vet op je huid niet oplost. Maak daarom ook ’s ochtends tijd om een serum en dagverzorgingscrème aan te brengen.

Je huid extra verzorgen

Het is goed om je huid tweewekelijks extra te verzorgen door middel van peeling of lysing. Dit zijn manieren om dode huidcellen te verwijderen. Je huidcellen worden elke vier weken vervangen door nieuwe huidcellen. Hoe ouder je wordt, hoe langer dit duurt en hoe doffer je huid eruitziet. Daarom is het goed om je huid soms extra te verzorgen.

Gerelateerde berichten

Geboorte aankondigen op deze manieren

Het aankondigen van een geboorte doe je op allerlei manieren: door het ophangen van een muursticker, het versturen van kaartjes of door het...

Lees meer

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Welkom op deze pagina over jonge ouders. Wat zijn dingen waar je de eerste tijd rekening mee moet houden? Wanneer krijg je weer wat tijd voor jezelf? Wat kost een kind de eerste 18 jaar? Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ zwanger-en-zo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden