Pampers Active Fit Pants

Geplaatst op

Pampers Active Fit Pants zijn in principe hetzelfde als Pampers Active Fit luiers, met als cruciale verschil dat het hier gaat om luierbroekjes – vandaar de naam Pants. Het is zaak hier goed op te letten als je op zoek gaat naar de Active Fit Pampers, zodat je geen luiers inslaat terwijl je luierbroekjes wil of juist andersom. Als je wil weten welke aanbiedingen er op dit moment zijn voor Pampers Active Fit Pants, ben je op deze website aan het goede adres. Hier worden elke week aanbiedingen verzameld. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, word je regelmatig op de hoogte gehouden van de Active Fit Pants aanbiedingen.

Active Fit luier en luierbroekje

De luierbroekjes van Pampers Active Fit Pants zijn voorzien van drie absorberende banen. Door middel van kleine bolletjes wordt vocht opgenomen. Die bolletjes kunnen heel wat vocht opnemen, tot wel dertig keer hun eigen gewicht. Door deze techniek blijft je baby tot wel 12 uur droog. Active Fit Pants zijn, net als Active Fit luiers, verkrijgbaar in de maten 3 tot en met 6. De Active Fit serie, dus zowel de luiers als de luierbroekjes, heeft een goede pasvorm om te voorkomen dat er vocht langs de randen van de luier of het broekje lekt.

Voordelen van een luierbroekje

Je kunt de Active Fit Pants afwisselen met een gewone luier, maar in principe maakt dit geen verschil. Ze hebben dezelfde capaciteiten. Het voordeel van een luierbroekje is dat het helpt in de opvoeding van je kindje. Ze leren bijvoorbeeld te staan tijdens het wisselen en kunnen aanleren de luier zelf naar beneden te doen voordat ze naar de wc gaan. Een ander voordeel van een luierbroekje is dat deze gemakkelijker te verwisselen is, juist omdat het werkt als een broekje.

Gerelateerde berichten

Geboorte aankondigen op deze manieren

Het aankondigen van een geboorte doe je op allerlei manieren: door het ophangen van een muursticker, het versturen van kaartjes of door het...

Lees meer

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Welkom op deze pagina over jonge ouders. Wat zijn dingen waar je de eerste tijd rekening mee moet houden? Wanneer krijg je weer wat tijd voor jezelf? Wat kost een kind de eerste 18 jaar? Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ zwanger-en-zo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden