Tips ter voorbereiding op de kleine!

Geplaatst op

Hoera! Is er een kleine op komst? Is de babykamer al klaar, zijn alle spulletjes voor de verzorging van je baby al binnen en ligt je vluchtkoffer al op je te wachten? Wij geven tips voor dingen waar je tijdens je zwangerschap misschien niet meteen aan denkt… Maar die wel ontzettend handig zijn zodra de kleine eenmaal daar is!

Heel veel babyspulletjes

Een heleboel spulletjes zijn waarschijnlijk al aangeschaft, en anders heb je ze vast al cadeau gekregen. Zóveel nieuwe spulletjes, van schattige babysokjes tot knuffels, een speen en gigantisch veel verzorgingsproducten. In de babykamer is daar waarschijnlijk genoeg ruimte voor, en in de kast ook wel… Maar waar laat je deze spulletjes wanneer je er straks op uit gaat met je baby?

Lekker op pad met de kleine

Eventjes naar opa en oma, een kleine wandeling, een lunch met het hele gezinnetje of een dagje naar de dierentuin. Je nieuwe lieve gezinslid mag natuurlijk overal mee naartoe waar dat kan, er is niets leuker dan toffe dingen ondernemen met je baby. En dan moeten er allerlei spullen worden meegenomen… Laat dat nou vaak iets zijn waar tijdens de zwangerschap niet altijd aan wordt gedacht. Een handtas is vaak te klein voor al deze spullen, en een rugzak is misschien niet helemaal handig in combinatie met de buggy die je meeneemt. Gelukkig biedt een luiertas een hele fijne oplossing!

Een luiertas is speciaal gemaakt voor alle moeders, oma’s, papa’s, opa’s, tantes en oppassers die er graag op uit trekken met de baby. De tas is zo ingericht dat je gemakkelijk de kleine kunt verzorgen. Vaak zijn er in een luiertas een uitneembaar verschoningsmatje en een thermovak te vinden. In de andere rits- en steekvakken kun je andere spullen fijn opbergen. Een leren luiertas staat erg stijlvol en gaat daarnaast erg lang mee. De ademende eigenschap van leer zorgt voor ventilatie in de tas en dat voorkomt het ontstaan van nare geurtjes, dat is ideaal! Wanneer je overtuigd bent van de voordelen van een luiertas, ga dan zeker voor een lederen exemplaar.

Gerelateerde berichten

Geboorte aankondigen op deze manieren

Het aankondigen van een geboorte doe je op allerlei manieren: door het ophangen van een muursticker, het versturen van kaartjes of door het...

Lees meer

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Welkom op deze pagina over jonge ouders. Wat zijn dingen waar je de eerste tijd rekening mee moet houden? Wanneer krijg je weer wat tijd voor jezelf? Wat kost een kind de eerste 18 jaar? Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ zwanger-en-zo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden