Top 3 meest voorkomende fillerbehandelingen

Geplaatst op

Een fillerbehandeling zorgt er net als botox voor dat je je weer lekker kunt voelen. Zo kun je iedere dag vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken. Een filler wordt vaak op een plek in het gezicht gezet. Meestal in de lippen, onder de ogen of bij de jukbeenderen. Dit zijn vaak de plekken waar het gezichtsvolume door veroudering verdwenen is. En dit verlies wil je niet. Maar er zijn meer redenen waarom de volgende drie plekken erg populair zijn.

1. De lipfillers: voor extra dikke lippen

Volle lippen zijn een schoonheidsideaal, volgens veel mensen. Vrouwen met dunnere lippen worden kunnen zich daarom onzeker voelen, want ze missen iets. Een behandeling met fillers biedt in dat geval uitkomst. Het zelfvertrouwen groeit hierdoor! Veel beroemdheden kiezen ook voor een lipfillerbehandeling. Zeker zij met een supergroot bereik, zoals Kylie Jenner en Kim Kardashian. Deze vrouwen spelen een belangrijke rol in de popularisering van fillers, omdat hun volgers zich willen associëren als hun met kledingstijl en uiterlijk.

2. Fillers onder de ogen: wallen onder je ogen laten verwijderen.

Niemand wil wallen onder de ogen. Vrouwen kunnen dit nog enigszins wegwerken met make-up. Om wallen permanent te verwijderen, kun je het beste fillers onder je ogen laten zetten. Door dit periodiek te herhalen zullen je wallen wegblijven.

3. Fillers voor jukbeenderen: schoonheid en jeugdigheid

Bij jonge vrouwen en mannen is een filler in het jukbeen voor de strakke V-vorm van het gezicht. Bij de wat oudere man of vrouw haalt het de vermoeidheid uit het gezicht wat de natuurlijke contouren herstelt. Door de behandeling van je jukbeenderen krijgt je gezicht een subtiele lift. Dit straalt minder vermoeidheid uit en oogt lekker naturel.

Gerelateerde berichten

Wat doet een verloskundige?

Zwangerschap is een gewone en gezonde gebeurtenis. Het komt vaak voor dat de bevalling thuis plaats vindt, een verloskundige begeleidt je hierbij,...

Lees meer

4 dingen die je moet weten voor je begint aan een lipvergroting

Niet iedereen is er een even grote fan van, maar toch zien we dat lipfillers hun intrede hebben gedaan in het dagelijks leven. Steeds meer mensen...

Lees meer

Over ons

Welkom op deze pagina over jonge ouders. Wat zijn dingen waar je de eerste tijd rekening mee moet houden? Wanneer krijg je weer wat tijd voor jezelf? Wat kost een kind de eerste 18 jaar? Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ zwanger-en-zo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden