4 dingen die je moet weten voor je begint aan een lipvergroting

Geplaatst op

Niet iedereen is er een even grote fan van, maar toch zien we dat lipfillers hun intrede hebben gedaan in het dagelijks leven. Steeds meer mensen laten een behandeling aan hun lippen doen. Deze behandelingen zijn dus niet meer alleen weggelegd voor beroemdheden. Overweeg je zelf een vergroting van je lippen, lees dan hieronder vooral even verder.

Er zijn verschillende soorten lipfillers

Een veel gebruikte lipfiller is hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt. Na verloop van tijd wordt deze stof weer afgebroken. Er zijn een hoop verschillende merken en soorten van dit zuur die gebruikt kunnen worden. Het is dus altijd verstandig je eerst in te lezen in de verschillende merken, hiervoor kun je goed gebruik maken van recensies. Je wil natuurlijk niet dat er zomaar iets in je gezicht wordt gespoten.

Fillers kunnen worden verwijderd

Zoals hierboven al bleek, worden de stoffen door het lichaam zelf weer afgebroken waardoor naar enkele maanden het effect zal verminderen. Daarnaast is er de optie om fillers te laten verwijderen als je er niet tevreden mee bent. Dit kan als je het hierboven beschreven hyalonzuur gebruikt, met een injectie van het middel ‘hyaluronidase’ lossen de fillers op en verdwijnt het effect. Je lippen zullen vervolgens gewoon hun oorspronkelijke vorm weer aannemen.

De behandeling is zo gebeurd

Over de behandeling met fillers wordt ook wel gezegd, dat je deze bij wijze van spreken tijdens de lunch zou kunnen laten doen. Natuurlijk wordt dit niet aangeraden, maar de fillerbehandeling is zo geregeld en voor je het weet sta je weer buiten. Daarnaast is ook de verdoving binnen ongeveer 15 minuten uitgewerkt.

Ga naar een professional

Lees je in voor je een lipvergroting laat doen. Elke arts is anders en heeft zijn eigen manier van werken. Zoek een arts met een werkwijze die jij prettig vindt, je wil niet met een slecht resultaat thuiskomen. Ga niet in op het aanbod van een goedkope arts, de behandelingen zijn duur. Met actie prijzen heb je snel kans dat je zeer ontevreden bent na de behandeling.

Gerelateerde berichten

Wat doet een verloskundige?

Zwangerschap is een gewone en gezonde gebeurtenis. Het komt vaak voor dat de bevalling thuis plaats vindt, een verloskundige begeleidt je hierbij,...

Lees meer

Top 3 meest voorkomende fillerbehandelingen

Een fillerbehandeling zorgt er net als botox voor dat je je weer lekker kunt voelen. Zo kun je iedere dag vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken....

Lees meer

Over ons

Welkom op deze pagina over jonge ouders. Wat zijn dingen waar je de eerste tijd rekening mee moet houden? Wanneer krijg je weer wat tijd voor jezelf? Wat kost een kind de eerste 18 jaar? Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ zwanger-en-zo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden