De mooiste herinneringen aan je zwangerschap

Geplaatst op

Voor een vrouw is het heerlijk om zwanger te zijn. We kunnen dit zeggen met de kennis van het overgeven in de ochtend, het niet eten en ook de ongemakkelijkheid van de dikke buik. Al met al is het een ongekend gevoel. De hele hormoonhuishouding slaat op tilt en toch voel je je heerlijk. Natuurlijk wil je ook graag de herinneringen aan de zwangerschap onthouden. Het beste om dit te doen is door een zwangerschapsfotoshoot te doen. Het is dan mogelijk om de dagen dat je zwanger bent goed te onthouden en hier volop van te genieten. Voor het kind is het ook geweldig om te genieten van de foto’s van de zwangere moeder.

Een dagboek

Wat ook mooi is om bij te houden is een dagboek van de zwangerschap. Het is niet nodig om iedere dag wat te schrijven. Het is wel mooi om speciale dagen op te schrijven hoe je je voelt. Bijvoorbeeld op de dag dat je weet of het een jongen of meisje is. Hoe voelde je jezelf toen je voor het eerst de hartslag hoorde? Het is geweldig om deze ervaringen later met je kind te bespreken. Je kunt ze dan optimaal herbeleven. Het kind zal hier natuurlijk ook volop van genieten.

Een fotoboek maken met meer dan foto’s

Het is goed om een fotoboek te maken met foto’s van de geboorte van het kind, plukjes van het eerste haar en andere zaken. Ook bijzondere dagen kun je opschrijven in het boek. Het kan zo een levend boek worden waar je steeds meer aanvullingen in gaat maken. Aanvullingen die zeer waardevol zijn voor het kind en ook voor jezelf. Door ook korte verhalen te schrijven op bijzondere dagen en hier attributen aan toe te voegen wordt het een bijzonder boek.

Gerelateerde berichten

Geboorte aankondigen op deze manieren

Het aankondigen van een geboorte doe je op allerlei manieren: door het ophangen van een muursticker, het versturen van kaartjes of door het...

Lees meer

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Welkom op deze pagina over jonge ouders. Wat zijn dingen waar je de eerste tijd rekening mee moet houden? Wanneer krijg je weer wat tijd voor jezelf? Wat kost een kind de eerste 18 jaar? Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ zwanger-en-zo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden