Na je zwangerschap er weer geweldig uitzien, kan dat?

Geplaatst op

Veel moeders zijn bang dat ze na de zwangerschap er niet meer zo uitziet zoals ze zich voelen. Gelukkig zijn er allerlei mogelijkheden op cosmetisch gebied om weer te stralen als voor je zwangerschap. Kijk met ons mee en ontdek welke behandeling het beste bij jou past.

Borstcorrectie

Na je zwangerschap kan het voorkomen dat je borsten niet meer hetzelfde er uitzien zoals voor je zwangerschap. Dit is een veel voorkomend verschijnsel. Wil je dat de klok wat dat betreft een beetje wordt teruggedraaid? Dan kun je kiezen voor een borstcorrectie, daarmee zijn hele mooie cosmetische resultaten te behalen.

Injectables

Heb je een bepaalde vermoeidheid in je gezicht gekregen? Dan zijn er injectables waarmee je weer een frisse look kunt krijgen. Twee zijn er heel erg populair:

  • Botox
  • Fillers

Botox zorgt voor een meer ontspannen spier, op deze manier komt de huid daarboven tot rust en trekt minder sterk samen. Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen. Fillers geven volume aan de huid en zorgen voor een vitale uitstraling. Precies wat je nodig hebt na al die korte nachtjes. We raden je aan om deze behandelingen te nemen wanneer je kind en jij en je eventuele partner gewend zijn aan de structuur van de dag en alles stabiel en zo rustig mogelijk verloopt.

Buikwand

Na je zwangerschap kan je lichaam veranderen. Bijvoorbeeld je buikwand. Deze kan dan minder strak zijn. Wil je hier voor een correctie? Dat is mogelijk in een cosmetische kliniek. Dit is een behandeling die vaak uitgevoerd wordt. Laat je informeren hierover door een expert.

Kies je expert

Het kiezen van je expert is een belangrijk moment. Het blijft een cosmetische behandeling en geen bezoekje aan de kruidenier. Daarom hebben we een aantal tips voor je verzameld die kunnen helpen om sneller de juiste expert in de arm te nemen.

  • Wat zijn de Google-recensies?
  • Is het een kliniek met genoeg artsen of doen de assistenten ook vaak het werk?
  • Wat is de staat van het gebouw waarin de kliniek gevestigd is? Is het gebouw schoon? Zijn de mensen aardig? Ga er heen om met de arts te praten. Is dit een erkend en gediplomeerde, gespecialiseerde arts, of is het een basisarts die het erbij is gaan doen?

Ook interessant

Gerelateerde berichten

Wat doet een verloskundige?

Zwangerschap is een gewone en gezonde gebeurtenis. Het komt vaak voor dat de bevalling thuis plaats vindt, een verloskundige begeleidt je hierbij,...

Lees meer

4 dingen die je moet weten voor je begint aan een lipvergroting

Niet iedereen is er een even grote fan van, maar toch zien we dat lipfillers hun intrede hebben gedaan in het dagelijks leven. Steeds meer mensen...

Lees meer

Over ons

Welkom op deze pagina over jonge ouders. Wat zijn dingen waar je de eerste tijd rekening mee moet houden? Wanneer krijg je weer wat tijd voor jezelf? Wat kost een kind de eerste 18 jaar? Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ zwanger-en-zo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden